si penjaga blog yang nakal!..:)

Saturday, December 10, 2011

1st days kaMi di tapak Ekspo!..Terengganu Trade Center


ni la antara wajah2 ceria kami even pagi2 Pengarah dah spoil mood kami,..
datang2 nak bukak kedai, tb2 kedai kami DIROMPAK oleh gadis penjual barangan AVON!...
kami halalkan je, even dalam hati panas je..
oppppsss, apa aku merepek ni.....abaikan mood xceria tu.....
yg pentiNg, CHOCOLICIOUS kami berjaya menawan hati si comel, si teruna mahupun si dara!...


aku la ni,...jadi model CHOCOLICIOUS..with najihah...


antara coursemate yg menceriakan CCG kami!..tq u all....
kembalikan mood ceria kami kembali!..:)


hahahhaha....opps...tu sensor...:P


dua gadis yg tersadai tepi tiang!..
nak buat camne,..kerusi yg di supplier 1 je...
so hari ni budak laki rompak smpai 3...so dh xde mood2 sedih cmne..:P


antara coursemate @ pelanggan CCG!...
bagus betol korg!..jom kte sama2 support gerai kte semua...:)


tokey ais blender vs tokey choco!...


apa lagi!..pose la kerja kami....even kami dari gerai berbeza tapi sempat lepak2 gerai member tnda support!...
cayalah ENTECH guys!..:)..

p/s: APIH dengan muka versi usha awek cun!>.:)



hahahha...nakalnya muka kte LINA...pose with tokey pisang choco/bahulu choc...
jom memeriahkan gerai pisangnya....nyummy!..


pose formal coz cik tiqah nak photoshoot ngan kami!..time ni 2  jejaka choco merayau cari awek...
pah ceroh kne cover...hehehe..apapun kami faham jiwa remaja bujang!>.lalalalla...


ni mmg xboleh bla,..punyer la banyak makanan yg jual dkt Ekspo,..tutt2,..
KFC gak jadi pilihan kami breakfast/lunch...:)....xthu nk pngil lunch or breakfast coz dh 3.15 ptg..:)..with tokey dadih_DIBA


p/s: dah la bagi chance aku merapu2...hehehehe...esok aku update lagi untuk 2nd days ekspo!>..

2 comments:

asiah_najihah said...

like....

nara_deyla said...

mesti like...sbb pic mmg byk..ehe..tggu lg 2 post menanti...hehehhe..:-)..mood kawen..gatainya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...